След среща с руския президент Владимир Путин в Сочи Земан

...
 След среща с руския президент Владимир Путин в Сочи Земан
Коментари Харесай

Чешкият президент призова за премахване на европейските санкции срещу Русия

 След среща с съветския президент Владимир Путин в Сочи Земан съобщи, че е срещу глобите освен от страна на Европейския съюз, само че и наложените от Русия реципрочни наказания към Европейски Съюз
Чешкият президент Милош Земан прикани за унищожаване на европейските наказания против Русия, които бяха наложени поради украинската рецесия, съобщи AFP, представена от " Фокус ".

След среща с съветския президент Владимир Путин в Сочи Земан съобщи, че е срещу глобите освен от страна на Европейския съюз, само че и наложените от Русия реципрочни наказания към Европейски Съюз.

„ Нормализирането на връзките сред Русия и Европейски Съюз би било от съвместен интерес “ за Москва и Прага, сподели на собствен ред Путин, като благодари на чешкия си сътрудник за полаганите от него старания в посока на развиването на връзките сред Русия и Чехия.

Отношенията сред Брюксел и Москва се обтегнаха след анексирането на украинския Кримски полуостров от Русия през 2014 година Европейският съюз вкара тежки стопански наказания, главно засягащи банките, а също отбранителните и петролните компании.

Русия отговори като забрани вноса на хранителни артикули от страни-членки на Европейски Съюз.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР